Proč teď nejsou články?

Ahojky, přeji Vám všem krásnou podzimní sobotu! Tímhle krátkým příspěvkem bych Vám ráda pověděla, proč teď už skoro dva měsíce nevyšel nový článek. Abych byla úplně upřímná, tak mě blogování hrozně baví. Na druhou stranu na to musím mít energii, protože bez ní se nic moc kreativního dělat nedá. No a já jsem teď momentálně v situaci, kdy mám spoustu úkolů do školy, u toho se snažím začít psát bakalářku a svůj veškerý zbylý čas věnuju nové práci - možná je to spíš naopak, protože pro mě škola nikdy nebyla na prvním místě. :D Nechci tu asi úplně zabíhat do detailu, protože je to všechno v začátcích, ale začala jsem si úplnou náhodou - jak už jsem zmiňovala u jednoho ze starších příspěvků na Instagramu - plnit svůj sen o tom, jak bych chtěla, aby do budoucna moje práce vypadala. Už dlouhou dobu sním o tom, že budu pánem svýho času. Budu si svoji práci moct organizovat sama a hlavně mě bude bavit. Tuhle příležitost jsem dostala a chci z ní teď vyždímat maximum.

Mrzí mě, že to ze všeho nejvíc odnáší právě můj blog, ale mojí momentální prioritou je teď práce na sobě a s tím i práce na zrealizování mýho snu o tom, abych jednou mohla rozjet svoje podnikání naplno. To ale neznamená, že se chci na blog úplně vykašlat! Rozhodně bych tu chtěla zase pravidelně přispívat, jen to nejspíš nebude tak často. 

Nakonec bych ještě chtěla moc poděkovat všem, co se ptali, proč už tak dlouho nevyšel nový článek! Hrozně mě těší, že se našlo pár lidí, kterým to chybělo a právě díky Vám vím, že má cenu s tím pokračovat! Děkuju! 

Jinak doufám, že se máte všichni moc krásně a hlavně, že jste zdraví! Určitě mě nezapomeňte sledovat na Instagramu, kde se snažím být pořád nějakým způsobem aktivní! Pokud by Vás cokoli zajímalo, tak se neváhejte zeptat v komentářích! A já doufám, že Vás tu budu moct zase brzo pozdravit! 


Komentáře

  1. Jak já se těšila na nový článek! Držím palce s novou prací <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé to mě moc těší! Další článek bude snad brzo! A moc děkuju! <3

      Vymazat
  2. Tak Ti přeju hodně štěstí na pracování na Tvém snu ♥ Hlavně, když sem tam nějaký článek vyjde :) ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Míšo, moc Ti děkuji! Něco teď chystám, tak snad se Vám to bude líbit! ♥

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Průhonický park a zámek

Jak si dělám gelové nehty?

Recept na poctivé fluffy lívance