Splnila jsem si dětskej sen?!


Když jsem byla malá, měla jsem kamarádku, která měla ve svém dětském pokojíčku pověšenou houpačku. A já jí samozřejmě hrozně záviděla a chtěla jsem ji mít taky. Který dítě by nechtělo, že? No a vydrželo mi to až do teď, kdy jsem si ji mohla pořídit do našeho bytečku! Nakonec to teda není úplně houpačka, ale závěsné křesílko!
      

Křeslo jsme kupovali asi před půl rokem v Jysku, ale už jsem ho tam nenašla, tak vám dám odkaz od jinud. No ale největší výzva byla, ho pověsit. Nejdřív jsem si myslela, že křeslo pověsíme za kroužky, které jsou na koncích  - jenže ty popruhy jsou hrozně krátké, takže bych měla křeslo asi dva metry nad zemí! První oříšek tedy byl, jak je prodloužit. Koupila jsem si obyčejnou prádelní šňůru v podobném odstínu a napletla ji na kroužky podle návodu na psí obojek. :D Druhá otázka byla, za co to přidělat ke stropu, aby to se mnou nespadlo. Naštěstí mám toho nejšikovnějšího tatínka, který mi vymyslel závěsný systém, který by udržel i slona a navíc se i otáčí. Ještě nám nahrává to, že bydlíme v bytě úplně nahoře a nad námi už je jen půda. Tak jsme strop provrtali skrs naskrs a taťka to zajistil na půdě. Jestli to někdy spadne, tak pravděpodobně i s celým stropem.


Polštářek mám taky z Jysku a deku jsem ulovila v Ikei. Světýlka jsou na baterky a za pár korun jsme je kupovali v Möbelixu.


Jak už jsem psala, křesílko je neskutečně pohodlné a já už se teď hrozně těším, jak zde budu trávit všechny pochmurný podzimní a zimní dny s knížkou! Je to takové moje útulné hygge místečko klidu a odpočinku. No posuďte sami! Máte taky nějaké takové místo?



Komentáře

  1. To je nádhera! Taky se mi tohle líbí, jen v pokoji na to už nemám místo :D ale třeba pak někdy do vlastního! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Ano ano, to se pak místo určitě najde! :)

      Vymazat
  2. Vypadá to božsky! Už se těším na stěhování a o tomhle hodně zapremyslim!😅

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, zkus pak promyslet i tu variantu, která stojí na zemi, jsou takový vajíčka a nemusíš nic vrtat. My na to ale měli málo místa. :)

      Vymazat
  3. Tak to je Kačí úplně dokonalé! Strašně se mi to líbí :) Moc krásný koutek sis udělala, na podzim se Ti určitě bude moc hodit :) Možná až jednou budeme bydlet ve svém, taky bych si něco takového pořídila - dobře se mi v nich učí a čte :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je nádhera! ♥ Na podobné křeslo jsem minule koukala v obchodě s nábytkem, třeba se mi jednou poštěstí a pořídím si ho taky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuju! Třeba ano, moc bych Ti to přála! ❤️

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recept na poctivé fluffy lívance

Jak si dělám gelové nehty?

Moje cesta #1: AU-PAIR POBYT