Inspirace na podzimní výzdobu



Podzim už nám klepe na dveře, a proto jsem se rozhodla, se s vámi podělit o malou inspiraci na výzdobu. Nemám doma ráda hromadu dekorací, na které pak jen sedá prach, proto vždy volím jen něco jednoduchého a nepřeháním to. Navíc jsem vždy všemi deseti pro věci, které můžu najít v lese nebo někde na louce. Letos jsem se rozhodla, že si vyrobím věnec na dveře!

Na výrobu valstně nebudete potřebovat nic speciálního. Stačí slaměný věnec - za mě je rozhodně lepší než polystyrenový, líp se s ním pracuje a je šetrný k přírodě - koupila jsem ho v květinářství asi za 20 Kč. Špedndlíky, popřípadě tavnou pistoli a cokoli, co najdete v přírodě - já zvolila jeřabiny, šišky a zajímavou žlutou kytku, jejíž název neznám, tak pokud by někdo věděl, můžete mě poučit v komentářích. :)

No a pak už jen mít trpělivost a všechno hezky na věnec připíchat špendlíky - za mě se to takhle osvědčilo, ale je to piplačka, zabralo mi to asi hodinku. S výsledkem jsem ale spokojená a věnec už nám zdobí vchodové dveře!


Makovice, co vidíte na obrázku jsem nakonec na věnec nevyužila, jen jsem je dala do vázy a dělají nám tady také parádu. 




Jak jste na tom s podzimní výzdobou vy? Máte rádi kousek podzimní přírody i u vás doma? Kupujete si dekorace, nebo si něco vyrábíte sami? Budu moc ráda za každou inspiraci! 









Komentáře

  1. Miluji podzim! Ten věnec je nádherný a já se tak těším! Chci se do toho také pustit a vyrobit si nějaký věnec přírodně :-) Kreativitě se meze nekladou, jsi šikovná! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný komentář! Až něco vytvoříš, budu moc ráda, když se se mnou o výsledek podělíš třeba ve zprávě na ig! 😍❤️

      Vymazat
  2. Já si dekorace kupuju, jsem na tyto práce nešikovná :D Ale ty to máš pěkné, tvůj věneček se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé moc děkuju! Ale nemyslím si, že bych já byla na tohle nějak extra šikovná. Je to spíš o trpělivosti. :D

      Vymazat
  3. ta žlutá kytka je, myslím, vratič obecný :) Moc pěkné!

    www.libenanovakova.ch/blog

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se Ti povedl, je krásný! Mě se výzdoba líbí, ale většinou jsem líná dělat jakoukoliv kromě zimní :D Ale také si věci často sama vyrábím :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Já to také nepřeháním, ale na zimní-vánoční výzdobu už se hrozně těším!

      Vymazat
  5. Ahoj,
    tak to je parádní věnec, to by se mi asi nepovedlo. Jinak mám ráda přírodní dekorace, takže před školou s kolegyní, která tam chodí kouřit, sbírám třeba kaštany, na chatě šišky a nějaké větvičky a pak se tvářím, že to doma má takto vypadat:-)Mimochodem, u mě na blogu probíhá knižní soutěž, kdybys měla zájem:-)

    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Hani,
    moc Ti děkuju! A určitě bys to zvládla, není na tom nic těžkého! :) A určitě se mrknu! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Průhonický park a zámek

Jak si dělám gelové nehty?

Recept na poctivé fluffy lívance