Romantika zadarmo


Čauky, přeji Vám hezký den a doufám, že jste si dnes taky udělali příjemné ráno. Já jsem výjimečně vstávala už asi v pět. Probudila jsem se ve stanu vedle svého přítele. Byla jsem sice docela rozlámaná, ale to mi vlastně vůbec nevadilo, protože jsem se těšila, že si užiju nádhernej východ slunce u rybníka. Když jsem vylezla ze stanu, polamu už začínalo svítat. Tráva byla mokrá od rosy a ve vzduchu si povídali ptáci. Omotala jsem okolo sebe deku, aby mi nebyla zima a šla se projít. Nikde nikdo, jen zvuky a vůně probouzející se přírody. Obešla jsem rybník, zastavila se na břehu a pozorovala, jak za stormy začíná vykukovat sluníčko. Začínal nový den a já v tu chvíli byla hrozně vděčná, že jsem ho mohla začít právě takhle. 
 

S přítelem bydlíme ve městě v bytě, kde navíc není ani balkon, takže nemáme možnost doma grilovat. Před naším domem je sice menší travnatý plácek s lavičkou, ale upřímně nemám moc chuť grilovat sousedům pod okny. Napadlo nás tedy koupit nějaký levnější gril, vzít stan a zajet k jednomu nedalekému rybníku. Ukázalo se, že to byl skvělej nápad. Sice jsme tam pár lidí potkali, ale když se začalo stmívat, byli jsme tam už jen sami dva. Užili jsme si tak nevšední romantiku, která nás nestála skoro nic. Navíc je teď venku vážně teplo, takže by byla škoda téhle příležitosti nevyužít. 




Moc mě potěší, pokud mi tu necháte komentář, kde mi napíšete třeba o Vašich oblíbených letních aktivitách. A pokud byste o mně chtěli zjistit víc, budu moc ráda, když navštívíte můj Instagram. 💛









Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Průhonický park a zámek

Jak si dělám gelové nehty?

Recept na poctivé fluffy lívance