Q&A #1 - cestovatelské sny, YouTube, Cookie

Ahoj, přeji vám krásnou slunčnou neděli a vítám vás u dalšího článku! Posledních pár dní jsem měla docela nabitý program, a proto se omlouvám, že tento článek vydávám až dnes. Na svém Instagramu jsem vám nedávno dala možnost, se mě na cokoli zeptat. Moc děkuji za všechny otázky a tady máte odpovědi na ty nejčastější a nenzajímavější z nich. Snad se o mně dozvíte něco nového, nebo něco, co vás třeba překvapí!

1. Jaký byl motiv/důvod rozhodnutí začít s blogováním? Jak dlouho bloguješ a co tě na tom baví nejvíc?

Už když jsem byla maldší, tak jsem jeden blog měla, ale psala jsem ho spíše sama pro sebe. Psaní mi hodně pomáhalo najít se a utřídit si myšlenky. Když mě něco trápí, vždy mi hodně pomůže - napsat to. Dost se mi tím uleví. Zajímalo by mě, zda to má někdo podobně. A nejvíc mě asi baví upravovat fotky.

2. Na které místo na světě se se prostě jednou musíš podívat? A proč?

Takových míst je spousta. Miluji přírodu. Raději než někam k moři se vydám do hor. Mým aktuálně největším snem je navštívit Norsko. A nejenom to - fascinuje mě celá Skandinávie. Nejenom kvůli krásné přírodě, ale líbí se mi i styl života lidí, kteří tam žijí. Na vysoké jsem navíc měla čtyři semestry povinnou švédštinu, tak bych ji alespoň mohla využít v praxi (zvládnu říct, jak se jmenuji a že jsem alergická na mléko - což ani není pravda, haha).

3. Čteš knížky? Jaké jsou tvoje oblíbené?

Když jsem byla mladší (cca 12 nebo 13 let) četla jsem pořád. I na gymnáziu jsem si povinnou četbu užívla. Láska ke čtení mě neopustila, ale momentálně zvládám tak jednu knihu za 2 měsíce. Můj jednoznačný favorit je Harry Potter. Ale knih, které se mi líbily, je spousta - hlavně tedy, co se beletrie týče. Hodně mě zaujala např. Pěna dní od Borise Viana. Je to velice zvláštní knížka, ale pro mě kouzelná, nevšední, hravá. Pokud také nestojíte nohama úplně na zemi, tak se vám bude jistě líbit.

4. Jaké jsou tvoje oblíbené seriály?

Tady nejspíše zklamu všechny seriálové nadšence, ale na seriály se skoro nekoukám. Když už, tak nám doma občas běží Přátelé, ale nevyhledávám to. Raději se podívám na dobrý film.

5. Chtěla bys začít natáčet i na YouTube?

Tohle je hodně zajímavá otázka. A nemám na ni jednoznačnou odpověď. Rozhodně teď nejsem ve stádiu, kdy bych s tím chtěla začít, ale jak se říká - nikdy neříkej nikdy. Občas mám bláznivé nápady, tak kdo ví, třeba to jednou přijde.

6. Co jsi studovala/studuješ?

Čtyřleté gymnázium, poté jsem byla rok na Státní jazykové škole v Brně - pomaturitní kurz němčiny (skvělá škola mimochodem) a teď mě čeká třetí rok na MUNI - FF Německý jazyk a literatura.

7. Připravuješ si, co řekneš, než někomu zavoláš? 

Na úvod musím říct, že hrozně nerada někam volám - pokud to jde, raději tam zajdu osobně. Když někdo volá mně, tak mi to problém nedělá, haha. Ale že bych si připravovala slovo od slova, to ne, jen si před tím zrekapituluju nejdůležitější informace, které si s tím člověkem potřebuju předat.

8. Chtěla bys být slavná? Kvůli čemu?

Slavná bych asi být nechtěla - nedokážu si představit, že by mě pořád otravovali novináři a podobně. Ale občas si říkám, že kdybych byla na místě někoho, koho např. sleduje hodně lidí na soc. sítích, snažila bych se propagovat něco, o čem si myslím, že má nějaký smysl.

9. Máš nějakého domácího mazlíčka? Chtěla bys nějakého?

Máme zakrslého králíčka Cookieho, který mimochodem nemá klec a může si všude po bytě, jak se mu zlíbí. Navíc naprosto boří všechny míty o tom, že králík je nudný domácí mazlíček. Do budoucna bych si hrozně přála pejska.

10. Jaké je tvoje neoblíbenější místo na světě? A proč?

Obecně jsem ráda tam, kde jsou lidé, kteří jsou mi blízcí a cítím se v jejich společnosti příjemně. Ráda ale také trávím čas jen sama se sebou, a to jsem nejraději někde v lese. Takže pokud bych měla odpovědět jen jedno konkrétní místo, tak to bude právě les, nebo příroda obecně.

Tohle je ode mě pro dnešek všechno, doufám, že vás tento typ článku bavil a něco jste se o mně dozvěděli. Pro další články nezapomeňte můj blog odebírat! Potěší mě každý váš komentář - ráda si přečtu vaše názory nebo nápady na další články. Budu moc ráda, když mi napíšete, co by vás zajímalo a bavilo. Mějte se krásně a budu se těšit zase příště! 

Komentáře

  1. Ten králíček je moc krásný :).. a jinak máš můj obdiv skrz němčinu :D já mám nejradši angličtinu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, vyřídím mu to :D. Němčinu mám ráda, ale ten obor, co právě studuji mi to trochu kazí. :D :)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Průhonický park a zámek

Jak si dělám gelové nehty?

Recept na poctivé fluffy lívance