Můj kosmetickej koutek

KONEČNĚ! Konečně už máme v našem bytečku ty nejdůležitější věci zařízený, a tak přichází řada na plnění mejch holčičích snů! Vždycky jsem hrozně moc chtěla mít toaletní stolek, kde by měla místo všechna moje kosmetika (moc jí ale nemám, abyste si zas nemysleli). S přítelem jsme se už dvakrát stěhovali a na můj malej kosmetickej koutek nikdy nebylo místo.. Ale v tomhle bytě plánujeme zůstat trošku dýl, a tak jsem si to místo prostě udělala..


No ale teď k věci .. najít toaletní stolek, kterej by splňoval všechny moje požadavky, byl docela nadlickej úkol, takže mi výběr zabral docela dost času (pokukovala jsem po něm už dobrých pár měsíců). Projížděla jsem všemožný i nemožný e-shopy s nábytkem i bazary a pořád jsem nemohla najít TEN pravej. Však to asi většina z vás zná (nejenom v souvislosti s toaletníma stolkama). Až jsem nakonec našla TENHLE. Jedna strana se dá vyklopit a je tam schovaný zrcadlo, což nejspíš ani využívat nebudu, protože mám ještě v plánu si koupit zrcadlo, který si pověsím přímo na zeď.. no uvidíme. Ale co mě těší je to, že je z masivního dřeva a ve skutečnosti vypadá fakt parádně. Mimochodem dávala jsem ho dohromady sama - musím se pochlubit - muž byl zrovna v práci. A vzhledem k tomu, že mám stolek hned vedle postele, tak jsem k němu už od začátku chtěla taburetek, kterej je super praktickej v tom, že ho můžu zastrčit pod stolek a nikde nepřekáží.

No a ještě vám sem musím napsat vtipnou story, která je spojená právě s TÍMHLE růžovým taburetkem. Po taburetcích už jsem taky obšas pokukovala. A bylo to pár dní zpět, kdy jsem konečně našla TEN svůj vysněnej stolek, ale ještě jsem nebyla na 100% rozhodnutá, jestli si ho mám vážně koupit. Když pak odpoledne přijel přítel z práce, měli jsme jet nakoupit - nejčastěji jezdíme do Lidlu, kterej máme nejblíž v Třebíči. No a já měla takový zvláštní nutkání, že se musíme zajet podívat i do Jysku, kde jsme sehnali už nejednu věc do bytu a ještě k tomu za docela rozumný peníze. Tak jsme jeli. A hned, když jsem vešla do dveří, tak jsem ho tam uviděla a bylo mi jasný, že ten fakt nutně potřebuju.. Ještě jsme zkontrolovali rozměry a bylo rozhodnuto. Na cedulce stálo 999 Kč a upřímně mi to za takovou "blbost" přišlo trošku dost, ale pořád to bylo o dost míň, než co chtěli za jiné, které se mi taky líbily. Šli jsme se zeptat za paní k pokladně, jestli ho mají skladem. Paní ťukala chvilku do počítače, až najednou povídá: "No já vás dneska asi taky moc nepotěším, máme ho tu, ale za 650 Kč. Ta cena, co je tam napsaná, platí až od zítřka." Tak jsme se začali smát, zaplatili a jeli domů. 
Upřímně vůbec netuším, co za neviditelnou sílů mě za tím taburetkem táhlo, ale docela se to vyplatilo. Ani jsem vlastně nevěděla, jestli tam vůbec nějakej taburet mít budou... 

Zajímalo by mě, jestli se vám někdy stalo něco podobnýho, protože já mám na takový věci docela štěstí a není to poprvý. Taky mi, holky, napište, jestli máte svůj kosmetickej koutek, popřípadě nějaký příběh s ním spojedný. Budu moc ráda za každý váš komentář!
Tak se mějte krásně a zase u dalšího článku pa!


U stolečku jsem si ještě vyměnila úchytky, aby se mi víc hodil ke zbytku nábytku v ložnici. 


Líčení mě hrozně baví.. je to taková moje malá denní dávka relaxu, ke který si vždycky udělám kávu a vychutnávám si chvilku pohody.

 

Komentáře

  1. Mně se líbí takové ty stolečky, které mají skoro všechny holky nebo youtuberky :D momentálně ho nemám kam dát, ale třeba si ho někdy pořídím, tenhle vypadá moc hezky a elegantně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, rozumím, stará dobrá Ikea :D Jen už mi to přijde dost okoukaný, tak jsem hledala něco jinýho :).

      Vymazat
  2. Ježiš to je taky můj sen! :D Ten stoleček vypadá s vyměněnýma úchytkama o dost líp a s tím taburetkem je to boží. Už se nemůžu dočkat, až se s přítelem taky přestěhujeme, protože tenhle stolek mi tam nesmí chybět! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Průhonický park a zámek

Jak si dělám gelové nehty?

Recept na poctivé fluffy lívance