Moje ovesná

Pro velký zájem přidávám recept na moji ovesnou kaši! Dřív mi ovesná kaše vůbec nechutnala, ale potom, co jsem ji začala dělat s proteinem a banánem, ji snídám skoro každý ráno a ještě jsem se jí za dva roky nepřejedla. Protein jí dodá nejenom skvělou chuť, ale i bílkoviny, proto ho určitě nezapomeňte přidat. Moje nejoblíbenější kombinace je tato:

V malém hrnci rozmačkám 1/2 banánu,  přidám 30g jemných ovesných vloček, 20g proteinu (PEScience Select Protein US - snickerdoodle) a rostlinné mléko nebo vodu podle potřeby. Vařím, dokud kaše nemá ideální krémovou konzistenci. Přendám do mističky a pak už jenom dozdobím čtverečkem hořké čokolády (miluju ty z Lidlu), lžičkou 100% ořechového másla, chia semínky, hrstí borůvek a skořicí.

Kaši mám vždy do 10 minut hotovou a zasytí mě na celé dopoledne, tažke na uspěchaný rána ideální. Doufám, že recept vyzkoušíte a dáte mi vědět, jak vám chutnala!



Komentáře

  1. Tak to taky musím zkusit! :) začnu si ty recepty psát do "kuchařky" :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Průhonický park a zámek

Jak si dělám gelové nehty?

Recept na poctivé fluffy lívance