Kavárna a bar s vyhlídkou



Ahoj, přeji krásnou středu! Dneska pro vás mám jen kratší článek s mini příběhem a jedním malým tipem, kam tady u nás ve Velkém Meziříčí zajít na výbornou domácí limonádu a ještě přitom mít krásný výhled. 

Dnes jsem byla do 12 v práci a celý dopoledně jsem se hrozně těšila, až se vrátím domů a udělám si k obědu panenku, kterou jsem si včera naložila. No .. přišla jsem domů a přítel mi oznámil, že nejde elektrika.. Super, říkám si celá hladová (ve skutečnosti to nebyla tak klidná reakce - hladouvou mě zažít fakt nechcete). Přítel to (se) nakonec zachránil tím, že mě vzal na oběd na Dvoju. Musím říct, že mi dnešní meníčko zas až tak nechutnalo - měla jsem smažený noky z jasmínové rýže s nějakou zeleninou. Přítelův stroganoff byl o dost lepší. Dvojka má tři provozy - restauraci, kavárnu a nově i letní bar s vyhlídkou. Tak jsme se po obědě rozhodli, že se ještě zajdeme podívat nahoru na ten novej bar, kde jsme si objednali kávičku. Káva teda nic moc (to bych vám ve Velmezu doporučila spíš Termosku <3) ale je to tam vážně nádherný, domácí limonády mají výborný a navíc moc milou obsluhu! A ještě k tomu je tam nepřeberný množství drinků, na který se chystáme zase někdy příště. Podle mě ve Velmezu jeden z těch lepších podniků! 

Pokud tu budete projíždět, tak se tam určitě zastavte. Jen pozor na otvíračku - to se raději prvně mrkněte. Dejte mi do komentáře vědět, jestli vůbec Velký Meziříčí znáte a taky, jestli by vás třeba zajímaly další tipy, kam tady zajít!

Komentáře

  1. Moc krásný outfit a výhledy z tohoto podniku ♥ ty jsi jinak z okolí Velmezu? :)

    S pozdravem
    Meliss ♥

    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný komentář! :) Ano, jsem přímo z Velmezu. :)

      Vymazat
  2. škoda že ti nechutilo a ani káva nebola podľa tvojich predstáv. U nás nič také nemáme.

    ROVNÉ ALEBO VLNY POMOCOU ŽEHLIČKY NA VLASY OD ROWENTI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Né že by mi úplně nechutnalo, ale mohlo to být krapet lepší. A odkud jsi? :)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Průhonický park a zámek

Jak si dělám gelové nehty?

Recept na poctivé fluffy lívance